📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 January 2012

Gossip Girl Style -part I

Asa cum am observat, nu doar personajele s-au maturizat de-a lungul episoadelor mult-indragitului serial Gossip Girl, ci si stilul vestimentar al personajelor. Sa incepem cu:



 Blair Waldorf e personajul al carui stil il invidiez cel mai mult! Tinutele ei vesnic elegante, cu atat mai frumoase pe statura ei migniona, o transforma in ochii mei intr-o printesa din poveste. Tenul de portelan, trasaturile inocente condimentate de un zambet de gheata, coafurile originale tinutele perfecte si atitudinea unei regine ne conving ca e un adevarat fashion icon!










Blair Waldorf  ne-a obisnuit deja cu outfit-uri elegant chic. Still in Highschool aborda un stil conservator, intr-un puternic contrast cu stilul sexi, casual smart al Serenei cu o usoara trimitere spre contrastul dintre Jackie O (Sotia presendintelui Kennedy) si Marilyn Monroe.




Cu toate astea, o data cu evolutia personajului, stilul Blair Waldorf devine mai indraznet, in timpul vacantei de vara, intr-o tinuta cel putin memorabila( prima poza, the White Party), dar si in vacanta din Paris, unde avem o Blair renascuta din propria cenusa si un stil vestimentar mult mai vesel!! Like!! Like!!













Bentitele sunt fara indoiala acesoriu de care nu s-a lipsit niciodata, un inlocuitor de coroana (sa nu uitam, Queen B) si desigur semnatura ei personala, ca si inelul cu rubin in forma de inimioara, pe care il poarta mereu.


Blair e cu siguranta printesa din poveste, in cautarea printului ei, alaturi de care isi doreste sa traiasca intreaga viata. Lucru care se reflecta si in tinutele de gala, rochii opulente, broderii delicate, palarii sofisticate -toate demne de o printesa adevarata. Mai jos aveti cateva poze cu rochiile care m-au impresionat cel mai mult:



























Sofisticata, plina de gratie in orice situatie, reuseste sa dea un aer elegant oricarei tinute. Fie ca e la scoala, acasa, la cumparaturi, in gelateria preferata, Blair ramane o aparitie impresionanta!










Bonus tinuta mea preferata de iarna si un moment surpriza...


Si pentru ca  vorbim de Blair, care  ne-a surprins placut  de fiecare data si ne-a convins sa o iubim, mai mult ca sigur poza de mai jos va va taia respiratia, un moment pe care il asteptam cu totii. Chiar daca se casatoreste cu printul si nu cu printul ei :(  Blair e  la fel de stralucitoare ca oricand:

In continuare va urma un post despre Serena  van der Woodsen...

1 comment:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤