πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

03 February 2012

Dream Mousse Blush Maybelline

Aplicarea corecta a fardului de obraz, ridica probleme pentru multe dintre noi. Trebuie sa stii cum sa-l aplici in functie de forma fetei, trebuie sa iti alegi o pensula buna, care sa nu incarce prea mult, trebuie sa stii sa alegi nuanta in functie de tonalitatea tenului tau!!!
Totusi, nu e nevoie sa fie un veritabil make-up artist pentru a reusit toate astea. Pentru persoanele practice, care isi doresc o aplicare usoara recomandarea mea ar fi Dream Mousse Blush Maybelline, disponibil in cateva nuante:

Cum alegi nuanta? 
Observa culoarea pe care o capata obrajii tai atunci cand rosesti. Alege din nuantele disponibile, pe cea mai apropiata.
Cum se aplica?
Zambeste ca sa iti evidentiezi pomentii, apoi aplica usor cu degetele. E imposibil sa supra-incarci obrajul cu fard, pur si simplu aplica usor, pana devine un strat perfect omogen. Poti alege 2 nuante: una mai deschisa pentru machiajul de zi si o nuanta ceva mai inchisa pentru cel de seara. Mai jos cele doua nuante alese de mine:
Stiati ca...
Pentru a determina daca ai tenul cald sau rece e de ajuns sa iti privesti venele de la  incheietura  mainii. Daca sunt albastre sau albastru-violet, atunci ai un ten rece. Daca sunt verzi sau verzui, atunci ai un ton cald. Daca par sa aiba nuante si verzi si albastre, atunci ai un ton neutru!