📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

04 May 2012

NOTD: KIKO

Astazi vreau sa va prezint doua oje marca KIKO pe care pur si simplu le ador si pe care am reusit sa le combin in mod placut.
Oja alba e din gama "French  manicure" numarul 205 si nu stiu cat de mult se poate observa in poza, dar este o combinatie deosebita si cuminte de sclipici marunt si sidef. Poate fi folosita pentru french, ca o alternativa putin diferita. Este unica in felul ei, pentru ca efectul final nu e nici prea transparent, nici acela de alb sidefat(care mie nu imi prea place), dar nici de sclipici. E un efect mai de graba, glossy.

In acest NOTD, am folosit-o ca si base coat, combinand-o ulterior cu o oja crapacioasa, tot KIKO, numarul 604, un roz pastel, foarte cuminte si placut. Cel mai mult mi-a placut ca oja KIKO crapacioasa, s-a fragmentat foarte marunt si efectul final e cel al unor petale de trandafir. De asemenea, stiu ca multe persoane evita sa foloseasca ojele crapacioase, din cauza culorilor indraznete sau neon pe care in general le gasim. De aceea, veti fi incantate sa observati ca ojele KIKO ofera o gama destul de mare de culori  pastel si doar cateva neon. Detalii pe acest link si in poza de mai jos: