📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 May 2012

Produse naturiste

Cand vine vorba de ingrijire nu poti face prea multe compromisuri. Intre timp, am invatat multe; stim deja: fara parabeni, fara conservanti, fara alcool. Consumatorul inteligent incepe sa se orienteze catre produsele naturale/naturiste, in defavoarea celor obisnuite.
In ajutorul nostru Produse naturiste ne ofera o gama larga de produse, incepand cu cosmetice, antioxidanti, minerale, vitamine si multivitamine.

Nici ingrijirea parului nu trebuie neglijata. Si daca multe sampoane sunt mult prea dure si "streseaza" firul de par, eu va recomand un sampon neutru, natural, cu Aloe Vera si Provitamina B5, care fortifica radacinile parului, prevenind astfel caderea acestuia.  Silk & Shine Shampoo  curata si protejeaza parul, conferindu-i parului volum, stralucire si elasticitate.
 Potrivit pentru un uz zilnic si pentru orice tip de par, combinat cu  Stress Management B Complex si Pro Selenium, se imbunatatesc foarte mult efectele impotriva degradarii si caderii parului , fiind posibila o regenerare a firului de par si a zonelor afectate de  degradarea si caderea acestuia. 
Suna minunat nu? Pentru mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse naturiste, vizitati site`ul produsenaturale.eu