📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

10 September 2012

Nunta de vis


EMO-Bride-DoLLYyyy"Lângã lacul care-n tremur somnoros şi lin de bate,
Vezi o masã mare-ntinsã cu fãclii prea luminate,
Cãci din patru pãrti a lumii împãrati şi-mpãrãtese
Au venit ca sã serbeze nunta gingaşei mirese" (Calin, File din Poveste).


Daca versurile va suna cunoscute, poate v-ati imaginat vreodata o nunta... in aer liber. 

Sunt sigura ca fiecare dintre noi a participat la cateva nunti pana in prezent si cu siguranta, am observat ca mirele si mireasa (hmm... in special mireasa) si-au pus amprenta personalitatii lor asupra fericitului eveniment. Fie ca vorbim de o nunta cu o anumita tematica, fie ca vorbim de o locatie semnificativa, toti ne dorim sa dam acestei zile un farmec special si personal. Si sa nu uitam, fiecare fata are dreptul sa se simta ca o adevarata printesa. 
Iata de ce, versurile de mai sus au fost o adevarata sursa de inspiratie pentru mine. Ca si printesa din poveste, eu mi-am dorit o nunta in aer liber. Si inainte sa va ganditi ca nu ar fi o idee asa de buna, sa va prezint si cateva sugestii:










Nunta " la cort" mi se pare o alternativa placuta si deosebita, evident, daca fericitul eveniment are loc in sezonul calduros. In felul acesta, spatiul in sine nu va fi o problema, avand posibilitatea de a incanta invitatii cu peisajul superb pe care il alegi, chiar si in apropierea unui lac. 
Poate fi chiar locul primei intalniri. In orice caz, noaptea, in natura, lumini difuze si muzica preferata mi se par ingredientele perfecte unui nunti de vis. Iar pentru mine, locatia de perfecta, care intruneste toate exigentele mele este tocmai palatul Stirbey, ( situat la doar 40 de minute cu masina de Bucuresti ) unde se organieaza inclusiv nunti la cort, iar peisajul e de poveste.
Daca am reusit sa va inspir in priviinta locatiei, hai sa va recomand si un fotograf nunta Bucuresti si un magazin online cu rochii de mireasa, pentru ca, desigur, in ordinea importantei, o nunta ideala inseamna o rochie perfecta (oricat de scumpa, nu-i asa?), adica acea rochie, si nu in ultimul rand un fotograf profesionist, pentru ca ziua nuntii e, in fond, istorica in viata fiecaruia.

 Ce parere aveti de sugestiile mele? Cum arata pentru voi nunta de vis?

3 comments:

  1. Buna iubita ai un tag de la mine aici http://www.tara-minunilor.ro/?p=1191

    ReplyDelete
  2. e interesant sa faci nunta in aer liber...pare desprins din filmele americane

    ReplyDelete
  3. doar ca stai cu emotii ..daca se starneste vreo furtuna??

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤