πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

16 September 2012

TEST: Ce fel de mireasa esti?

Se apropie ziua nuntii? Sau inca nu te-ai decis sa faci pasul cel mare?
 Stiai ca exista o legatura intre personalitatea ta si rochia pe care alegi sa o porti? Si desigur, pe piata optiunile sunt atat de multe incat nu stii ce rochie striga cel mai tare "tu"?
 Iata un mic test care te poate ajuta:


Printesa
Esti o fire romantica si ziua nuntii e momentul pe care il astepti cu nerabdare din copilarie? Daca ti-ai gasit deja printul tau si esti gata sa iti scrii happy-end`ul, desigur ca vei opta pentru o rochie de printesa. Coronita si accesoriile vor fi demne pentru o printesa veritabila, iar nunta va fi planuita in cel mai mic detaliu, fara nici un efort. In fond, ai avut timp sa te decizi exact ce-ti doresti, doar ai visat la acest moment de cand erai mica!

Indrazneata
O rochie clasica nu e pentru tine. Fire rebela si pusa pe sotii, vei dori ceva deosebit. Nunta in sine ar putea sa fie neobisnuita. Cei care te cunosc nu vor fi deloc surprinsi sa te vada pasind spre altar intr-o rochie de mireasa... scurta. Accesoriile vor fi si ele pline de personalitate si indraznete.

Excentrica
Daca fetele din categoria de mai sus vor alege modele indraznete, tu vei alege in schimb, ceva total neconventional, ca de exemplu o rochie rosie sau de ce nu, chiar neagra. Adevarul e ca tu iti doresti foarte mult sa sochezi si nu exista limita pe care nu ai incalca-o! Traditiile nu inseamna nimic pentru tine si probabil vei fi tentata sa iti faci nunta pe un varf de munte, in avion sau orice alta locatie iesita din comun.

Seducatoarea
Esti o seducatoare innascuta si stii asta. Si cum ai putea sa nu profiti de aceasta zi cand esti in centrul atentiei? Iti vei impresiona invitatii prin tinuta ta eleganta, stralucitoare si desigur sexi! Esti cu siguranta atrasa de rochiile tip sirena care iti pun silueta in valoare si desigur ca vei opta fie pentru un decolteu in V sau chiar un model cu spatele gol. Iti doresti sa fii regina noptii si cu siguranta vei reusi.

Conservatoarea:
Modelele extravagante si exclusive nu sunt pentru tine. Defapt adori simplitatea si eleganta. Deviza ta e "less is more" asa ca si rochia ta iti va reflecta personalitatea. Nu te impresioneaza deloc rochiile cu voloane, paiete si sute de voaluri. Tu vei alege un stil clasic, simplu, silueta de tip A. Nu esti pretentioasa si nici nu vei intra in criza. Rochia ideala o vei gasi dupa ce ai consultat cateva magazine. Doua cuvinte pentru tine : rafinament si simplitate.

Traditionalista
Pentru tine traditiile si ritualurile sunt foarte importante si le vei respecta cu strictete. Si desigur ca ai fost mereu fascinata de rochia de mireasa a mamei sau a bunicii. Modelele moderne sau extravagante nu te atrag. De aceea vei opta pentru un model in clopot, cel mai probabil deantela. Si desigur, nu vei uita de perle!

Mamica
Daca fericitul eveniment s-a suprapus cu un alt eveniment fericit si tocmai ai aflat ca vei fi mamica, asta nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare pentru modelul rochiei de mireasa. Vei avea de ales destule modele care ti se vor potrivi si care iti vor pune in valoare silueta. Desigur, va trebui sa fii atenta cu masurile rochiei, dar partea buna e ca toata lumea te va felicita de doua ori!
Rasfatata
Sigur ca fiecare fata e o printesa in ziua nuntii. Dar tu iei asta ad-literam. Fiecare detaliu trebuie sa se ridice la inaltimea exigentelor tale. Nici nu se pune problema sa economisesti cand e vorba de acest eveniment. Doar ce e mai bun pentru tine! Rochia ta trebuie sa fie o adevarata opera de arta. Nu esti usor de multumit si cu siguranta nu te vei opri din cautat pana nu gasesti "the dress", aceea rochie nu pentru o printesa, ci demna de o regina!


Las Vegas Style
Nu esti genul care sa pregateasca o nunta cu luni si luni inainte? Sau esti protagonista unei iubiri fulgeratoare si te-ai decis sa faci marele pas...peste noapte? Stiai ca daca fericitul eveniment te-a luat pe nepregatite financiar, poti sa cumperi rochii de mireasa sub 49$? Cauta in categoria Wedding Dresses o selectie de rochii superbe de n-o sa-ti vina sa crezi ca le gasesti la aceste preturi!!





Acest articol a fost inspirat de incredibila selectie de rochii de mireasa de pe GlothingLoves.com. De asemenea aveti posibilitatea de a comanda rochia de pe site, dar facuta la comanda. Adica vei putea alege atat masurile, altele decat cele standard, sau sa modifici diverse detalii de pe rochiile propuse. Ai de ales si cateva nuante, dintre cele standard, dar poti chiar propune nuanta dorita. La final, poti spune ca rochia este unicat, facuta special pentru tine, dupa sugestiile tale. Confectionarea unei rochii la comanda dureaza 20-25 de zile. Iar durata de expediere, poate fii fie 12-18 zile sau 3-5 zile in functie de modalitatea pe care o alegi.
In plus, majoritatea detaliilor de pe rochii sunt hand-made, realizate cu multa grija, iar toate modelele sunt dublate cu materiale fine, pentru a-ti asigura confortul. De asemenea toate rochiile vor "petrece" 2 zile la un Quality Check riguros. Pentru mai multe detalii vizitati si categoria Special Occasion Dresses unde gasiti sugestii excelente de accesorii, dar si rochii  pentru domnisoarele de onoare.