📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

15 November 2012

Ce ai fost in viata anterioara

Tot ce inseamna ocult exercita o mare fascinatie pentru unii dintre noi. Si pe langa bine-cunoscutele intrebari existentiale, uneori ne mai punem o intrebare: "cine am fost?"
Daca admiti posibilitatea reincarnarii, atunci vei fi foarte curioasa sa afli cine ai fost in vietile anterioare.
Edgar Cayce sustine teoria conform careia in harta ta natala este cuprinsa si harta ultimei vieti, astfel poti deduce foarte usor ce fel de persoana ai fost si care sunt lectiile dar si incercarile peste care trebuie sa treci in prezent.

Reincarnarea justifica, dupa unii experti, sentimentul de deja-vu, preferintele si inclinatiile personale, dar sentimentul de familiaritate pe care il avem uneori fata de anumite persoane pe care abia le-am cunoscut.
Persoanele interesate despre acest aspect, isi pot calcula harta natala a ultimei vieti si interpretarea acesteia pe site-ul Mihnea Firan. Trebuie doar sa va faceti cont si sa cunoasteti ora cat mai exacta a nasterii. Tot pe acest site veti gasi multe alte informatii utile si despre harta natala, previziuni si compatibilitati personalizate (sinastrie). Vi-l recomand cu drag, fiind unul din site-urile cele mai bune de acest gen, dupa parerea mea.

8 comments:

  1. chiar sunt oarecum curioasa desi desi usor suspiciosa,il voi contacta!multumim!

    ReplyDelete
  2. Mihaela, nu trebuie sa il contactezi, interpretarea hartii se face automat, dar e foarte explicita. O sa vezi meniul in dreapta paginii, dupa ce te loghezi.

    ReplyDelete
  3. interesant ... sunt curioasa ... o sun pe mama sa-mi spuna exact ora la care m-am nascut :)

    ReplyDelete
  4. acum mai facut curioasa cu siguanta am fost un barbat puternic si dur dar am mam nascut o femie blanda si plina de dragoste .-revin dupa ce ma consult cu sfatul specialistului.

    ReplyDelete
  5. Ce chestie interesanta. Ciudat ca unele lucruri mi se potrivesc si in viata de acum:)) De exmplu:" Ai avut talent pentru investigații polițiste, cercetări științifice sau oculte." sau "Ai fost inventiv, original, atras de progres, avangardist și nonconformist." Mi-a placut aplicatia, m-am distrat putin.:D

    ReplyDelete
  6. Cea de mai sus eram eu, Sunshine_sunshine .

    ReplyDelete
  7. Ar fi bine sa mentionezi pe pagina concursului de fidelitate ca ai comentat cu mai multe nume, sa nu uit eu pana atunci!

    ReplyDelete
  8. HA Ce tare : D noroc cu explicatiile alea, ca harta si desenelea alea m0au bagat mai tare in ceataOricum principalul e ca am fost bogata , În viața trecută ai fost energic, curajos, ai avut spirit de inițiativă, știind să conduci cu talent. Ai trăit puțin. Căsătoria ți-a adus avere, dar partenerul de viață a avut tendința de a o risipi.Ai avut câştiguri prin căsătorie sau o moştenire primită te-a făcut bogat. Ai avut o moarte naturală.Banii au provenit din surse neaşteptate, ai avut parte de o moştenire neprevăzută.Tulburările nevrotice au dus la un deces brusc.



    deci in concluzie am murit nebuna si cu bani (sau fara) ca i0a cheltuit sotul:))) si acum sunt tot fara bani .. deci de atunci mi se trage:)))

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤