πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

09 November 2012

EnergicShops

Se apropie luna cadourilor si ca in fiecare an, cea mai mare dilema e Boyfriend Gift. Pentru ca, nu-i asa, ei se straduiesc de fiecare data se ne impresioneze, iar eu din pacate, reusesc sa aleg cel mai neinspirat cadou. Descoperirea mea recenta, EnergicShops prezinta o serie interesanta de haine pentru barbati, pentru ca oricum e in natura noastra sa le devenim stilisti nesolicitati, schimband stilul vestimentar si orice altceva poate fi schimbat (ca ulterior sa putem ofta ca in reclama "nu mai esti barabtul de care m-am indragostit"...).
Totusi de data aceasta, e posibil ca preferintele mele sa fie compatibilie cu gusturile lui si in felul acesta toata lumea e fericita. Din categoria pulovere barbati mie mi-a placut cel mai mult Pulover din bumbac fresh, pe care il puteti vedea mai jos:

Alte categorii de produse din care puteti alege sunt : blugi, camasi, curele, geci, genti, incaltaminte, jachete, lenjerie intima, oferte tricouri, paltoane-sacouri, pantaloni, pulovere, treninguri si tricouri.
Pentru a cumpara, trebuie doar sa iti faci cont pe site si sa adaugi in contul tau produsele dorite sau poti comanda telefonic. Transportul se efectueaza prin Urgent Curier  indiferent de locatie, la pretul de 15 lei, in maxim 24 de ore.
Despre brand, ar trebui sa mai stiti ca:
"Magazinul Energicshops doreste sa satisfaca nevoile clientilor cu o gama cat mai variata de produse, ce calitate, la preturi accesibile. Articolele vestimentare disponibile in acest magazin online fac parte din numeroase creatii trendy perfecte atat pentru sezonul estival cat si pentru sezonul rece, confectionate din materiale 100% naturale in combinatii de culori eletrice sau nude in functie de sezon.

Designerii care concep stilul de imbracaminte pentru barbati specifica brandului Energic, urmaresc in detaliu tendintele modei in materie de cromatica, compozitie si croi, astfel incat trendurile sa fie compatibile cu cele mai noi tendinte si sa poata fi accesorizate cu numeroase tipuri de curele sau genti disponibile in acest magazin online. 


Astfel stilul electro, urban, casual sau smart casual domina pentru toate colectiile noastre in materie de articole vestimentare pentru barbati astfel incat sa oferim clientilor nsotri posibilitatea de a combina diferite stiluri si de a incerca numeroase creatii inedite. Alege sa iti reinnoiesti garderoba cu cele mai creative tinute elaborate de brandul Energic."