📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

13 February 2013

Valentine`s Day: Ghid de supravietuire

Fie ca astepti cum nerabdare ziua indragostitilor, fie ca te plasezi in coltul opus al ringului si ai declarat razboi acestei sarbatori "comerciale", un lucru e sigur! E o zi care nu poate fi ignorata.
Si cum V-Day se poate transforma foarte usor dintr-un prilej placut de a sarbatorii iubirea intr-o zi stresanta, cu asteptari nerealiste sau dezamagiri, aproape intotdeauna precedata de  goana dupa cumparaturi si cadoul perfect, iata cateva sfaturi care te pot ajuta si transforma ziua intr-una placuta.

Un gest frumos
Nu mai sunteti pustani, ai o relatie serioasa sau esti chiar casatorita cu persoana pe care o iubesti si e destul de evident cu cine vei sarbatorii Ziua Indragostitilor.
Surprinde-ti iubitul cu o intrebare:
In felul acesta, ii demonstrezi ca il iubesti ca-n prima zi.  Care crezi ca va fi raspunsul lui?

Cadourile
Evident, nimic nu spune "te iubesc" mai frumos decat un cadou de efect. Dar nu lasa acest fapt sa se transforme intr-o competitie neloiala. Nu uita: gestul conteaza!
Daca acesta e visul oricarei femei...

.... nu uita, ca si acest gest valoreaza la fel de mult:
Don`t: 
Evita asteptarile nerealiste! V-Day pune oricum multa presiune pe cuplurile de indragostiti. Media promoveaza un ideal usor nerealist in ceea ce priveste aceasta zi. Daca asa speri tu sa petreci ziua indragostitilor....
....s-ar putea sa fii dezamagita. Valentine`s nu e ziua internationala a cererilor in casatorie, a serenadelor si a plimbarilor romantice cu trasura in asfinturi fabuloase. Ci e doar o alta zi, in care cei care se iubesc pot surprinde placut partenerul. Nu e necesar sa "ne iubim" doar in aceasta zi, cine se iubeste, demonstreaza asta in fiecare zi!

Cadouri pentru el
E usor sa alegi cadoul perfect pentru iubitul tau?
Don`t: Tu iubesti inimioarele. Si rozul. Si rosul. Si lucrurile pufoase. Si eu la fel. Daca vrei sa ma impresionezi pe mine, atunci  poti opta pentru aceste variante. Dar daca vrei sa iti impresionezi iubitul, precum stii, less is more. Evita ursuletii de plus, excesul de inimioare si kitchuri tipice.
Opteaza in schimb pentru un cadoul de Valentine`s pe care nu il poate refuza!

Cina Romantica
Conform ritualului contemporan, cina romantica e un must do! Dar ar putea fi putin neplacut sa imparti cina ta romantica cu alte cateva zeci de cupluri dintr-un restaurant.

Opteaza pentru o cina acasa sau intr-o locatie surprinzatoare, mai retrasa. Important e sa va bucurati de aceasta zi in doi!


Keep it simple!
Fie ca esti intr-o relatie lunga, fie ca sunteti un cuplu nou, o felicitare cu cele mai sincere sentimente, va fi mereu cel mai frumos cadou!






Single
Daca nu esti intr-un cuplu, nu inseamna ca nu esti indragostita de viata. Sarbatoreste ziua indragostitilor, cu o petrecere tematica!
 Broken Harted
Daca nu ai avut parte de prea mult noroc in dragoste in ultima vreme, nu e cazul sa te transformi intr-un militant anti-valentine`s day!
Cheama-ti prietenele si petrece alaturi de ele o zi amuzanta si placuta!




Nu uitati, ziua indragostitilor nu e doar o zi dedicata cuplurilor! E o zi in care ne putem aminti de toate lucrurile pentru care suntem recunoscatoare si putem bucura persoanele dragi din viata noastra.






Happy Valentine`s tuturor!