📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

26 March 2013

Noutati Capra Nera: gama Aqua Treatment

Va spuneam in acest articol despre CAPRA NERA care face parte din grupul DEESSE AG cu sediul in Elvetia si care reprezinta una dintre cele mai importante companii de vanzari directe din Romania. Despre oportunitatea de afacere CAPRA NERA gasiti mai multe detalii aici.
Nu stiu daca ati avut inca ocazia sa incercati gelul de dus despre care v-am vorbit, dar cu siguranta veti avea ocazia sa testati noua gama Aqua Treatment care  contine patru produse esentiale pentru ingrijirea fetei.
Ce cuprinde noua gama Aqua Treatment:

  • Gel de curatare, 200 ml


  • Apă Tonică Reechilibrantă 200 ml
 

  • Mască-gel 50 ml


  • Cremă de zi 50 ml
 
Iata ce trebuie sa stiti despre noua gama Aqua Treatment:
"Aqua Treatment asigură pielii un efect de hidratare care durează întreaga zi, datorită complexului unic denumit Cell Active Hydro. Acidul malic acţionează împreună cu substanţele extrase din măr, pentru a optimiza şi fluidiza balanţa hidrică. Pielea devine mai netedă, mai fermă şi reţine umiditatea mai eficient! Studiile întreprinse în Elveţia au atestat performanţa acestor produse prin rezultatele obținute: efect hidratant de durată (cel puţin 12 ore); mai puţină piele flască (aspectul pielii vizibil îmbunătăţit); fermitatea ţesutului pielii (stabilitate mecanică îmbunătăţită). Cercetătorii mai arată şi că, după folosirea produselor Aqua Treatment, nivelul hidratării este cu 23% mai ridicat."

Eu personal astept cu nerabdare sa incerc noua gama. Imi amintesc ca foloseam candva un fel de ser de fermitate pentru fata. Chiar daca efectul dura destul de putin, apreciam utilitatea acestui produs, in special dupa o noapte nedormita. Iar gama propusa de CAPRA NERA promite un efect muuuult mai indelungat si un plus de hidratare.
Si va spuneam mai devreme ca veti putea testa si voi aceste noi produse pentru ca, echipa CAPRA NERA organiezeaza o serie de evenimente in urmatoarele orase:

Baia Mare, Cluj Napoca, Constanța, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Pitești, Brașov, Ploiești, București, Timișoara, Alba Iulia, Sighișoara, Târgu Mureș, Sibiu, Bistrița.
Iata si programul evenimentelor de lansare a noii game Aqua Treatment:
  Confirmările se fac telefonic la numărul 021.351.06.30/31 sau prin e-mail la adresa office@capranera.ro.
Daca aveti intrebari legate de eveniment, nu ezitati sa ma intrebati sau puteti trimite un email la adresa office@capranera.ro.