📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

06 March 2013

Primavara, flori si surprize

Femeilor le plac surprizele, nu e nici un mister. Si femeile iubesc florile. Intuiti deja despre ce vreau sa va vorbesc?
Acest articol se adreseaza in primul rand barbatilor:
Cum ar fi, daca iubita sau sotia s-ar trezi de dimineata cu un superb buchet de flori, livrat direct la usa, impreuna cu un biletel misterios?
De 8 Martie, va invit sa va transformati in "admiratorul secret" al iubitelor voastre. In ajutorul vostru, floraria online Floria, va pune la dispozitie nu doar buchetele superbe, atent alese si estetic aranjate, cat si un serviciu de livrare rapida ( durata medie in Bucuresti si alte 40 de orase, fiind de 2 ore de la plasarea comenzii). In plus, poti opta si pentru  un mesaj personalizat care va insoti buchetul cu flori.



Nu stii ce buchet de flori transmite mesajul dorit de tine? In magazinul online vei gasi sugestii frumoase de 8 Martie, Flori de Primavara, buchete cu tematica "te iubesc" si "multumesc".

Iubita sau sotia adora anumite flori? Atunci, te poti folosi de sugestiile din partea stanga a magazinului online, pentru a alege florile, in culoarea sau culorile preferate, apoi, alegeti din modelele de buchete propuse.

Puteti opta pentru diverse accesorii:  cosuri, vaze sau invelis din hartie, plasa sau material textil. Buchetul cu flori poate veni insotit de un ursulet de plus adorabil. Iar pentru Bucuresti putete opta pentru si pentru bomboane, prajituri sau chiar torturi delicioase.
Dar pentru ca suntem in luna martie, cele mai utile recomandari sunt cele din categoria "Te Iubesc". Iata cele mai impresionante buchete:

In ceea ce priveste comanda, plata si modalitatea de livrare, pe site gasiti toate explicatiile pas cu pas, in asa fel incat, chiar daca nu sunteti obisnuiti cu magazinele online, veti reusi cu usurinta sa plasati o comanda. In plus aveti la dispozitie si un tutorial dar si suport online, unde un operator va poate ajuta sa alegeti si sa plasati o comanda.
Vestea cea mai buna, am lasat-o la sfarsit: costul livrarii e 0 lei, pentru orice comanda in Bucuresti sau in unul din cele 40 de orase din toata tara.
De ce va recomand eu sa optati pentru florariile online, in locul celor traditionale? 
  • Pentru ca puteti trimite in primul rand, oriunde in tara, in doar doua ore, 
  • Pentru ca gasiti mereu florile preferate pe stoc, indiferent de sezon. 
  • Pentru elementul surpriza: sotia sau iubita ta se va simti ca o regina, sa primeasca buchete de flori, direct la usa. 
  • Pentru ca barbatii mai putin priceputi in alegerea florilor, pot alege foarte usor din aranjamentele propuse in magazin. 
  • Pentru usurinta de a alege buchetul perfect in cinci minute, chiar si de la birou, de acasa,din orasul vecin, sau oriunde v-ati afla, fara sa fie necesar sa cauti in zece florarii buchetul ideal.
La incheiere va arat buchetul primit de mine acum cateva luni in urma, de la iubitul meu prin intermediul florariei online. Va dati seama ce surpriza a fost pentru mine sa deschid usa si din spatele buchetului cu flori, curierul sa imi spuna "Semnati aici, va rog!"
.......................................................................................
Daca v-a placut acest articol, nu ezitati sa imi lasati un comentariu, like sau share, iar daca aveti  intrebari puteţi folosi de asemenea casuţa de comentarii sau adresa de email dumitru9catalina@yahoo.com 
Nu uitati sa va abonaţi la Newsletter (gasiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)
Ma puteti urmari si pe:
Facebook –http://www.facebook.com/KaiyoAino
Twitter – https://twitter.com/Kaiyoaino
Pinterest – http://pinterest.com/kaiyoaino/
Nu uitati ca puteti folosi codul de reducere "KaiyoAino", pe Pinky Paradise 
pentru a primi cutiuta pentru lentile gratuita la orice comanda + premii surpriza


No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤