๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

06 May 2013

Anian: Keratina Lichida + Concurs

Din secretele unui par frumos, astazi va prezint unul din produsele care m-a ajutat cel mai mult in tratarea parului deteriorat: Keratina Lichida.
Stiu ca este un produs cunoscut pe piata, dar foarte controversat, asa ca sper ca prezentarea mea sa va fie de ajutor.

In primul rand, sa vedem ce e este Keratina Lichida:
Keratina lichida e o solutie complexa, care contine ingrediente identice cu cele din structura firului de par si care are un efect cu atat mai evident de a repara firul de par cu cat acesta e mai deteriorat.

Atentie! Nu e o solutie uleioasa, ci destul de lichida, nu incarca si nu ingrasa firul de par!
Cum se utilizeaza Keratina Lichida:
 Pasul 1: Keratina se aplica pe parul spalat si usor uscat cu prosopul. Masati usor si pieptanati.
Acest pas este necesar pentru a distribui cat mai bine pe toata lungimea parului.
Sfatul meu: Daca parul e deteriorat mai mult la varfuri, puteti aplica doar pe acele zone. Totusi, e indicat sa folositi pe toata lungimea lui, pentru ca nu doar repara si protejeaza firul de par, dar da luciu, un aspect placut si revitalizat si descurca excelent firul de par, daca aveti aceste probleme.

Pastul 2: E foarte important sa folositi feonul, pentru ca, Keratina se activeaza la caldura, dar si pentru ca alcoolul din compozitie sa se evapore.
Insistati asupra varfurilor despicate. Daca nu sunteti multumite de efect, puteti reaplica doar pe varfuri, folosind feonul din nou.

Ce beneficii am observat:
  • are un efect anti-frizz, confera protectie termica;
  • repara firul de par si confera rezistenta;
  • nu ingrasa si nu incarca firul de par, lasand un aspect lucios, disciplinat;
  • parul nu se incurca dupa utilizarea Keratinei;
  • efectele se vad de la prima utilizare, dar devin din ce in ce mai evidente, dupa o utilizare indelungata, deci va recomand, sa o folositi ca si tratament, pe o perioada de minim 2 saptamani;
  • eu am obsevat ca poate fi folosita si direct dupa samponare, nefiind-mi necesar sa aplic o masca si nici chiar un balsam. Totusi, tratamentul cu Keratina se recomanda a fi utilizat impreuna cu tratamentul bifazic, sau alternativ. 

Cel mai mare efect l-am observat asupra varfurilor, care la mine se deterioreaza foarte usor. Inca de la prima utilizare, varfurile au fost imediat disciplinate, au devenit moi si flexibile. Iar dupa utilizarea Keratinei timp de 2 saptamani, deja nu mai e necesara vizita la coafor. In plus a stopat procesul de inspicare a firelor de par.
Un alt efect de care m-am bucurat e si faptul ca mi-a diminuat caderea firelor de par. Protectia termica e un plus, mai ales in sezonul cald.
Daca l-ati folosit deja si efectul nu vi s-a parut Waw, atunci va dau un mic sfat: insistati asupra varfurilor, sau zonelor deteriorate, cu feonul cald. Folositi o perie rotunda, care sa va permita sa actionati cu feonul cald, timp de cateva secunde asupra varfurilor.
Daca va uscati parul in mod obisnuit, e posibil ca feonul sa nu ajunga atat de bine pe varfuri si deci, sa nu poata actiona intens tocmai pe aceste zone.
Nu uitati ca efectul e cu atat mai vizibil, cu cat firul de par e mai deteriorat!



De unde puteti cumpara Keratina Lichida:
Keratina poate fi achizitionat de pe TrioDeLuxe, acum si la pret redus: 38 lei.
Cantitatea de 250 ml e foarte generoasa, va va ajunge mult timp, indiferent de lungimea parului.

Si acum surpriza pentru voi:
Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa testeze Keratina Lichida, TrioDeLuxe ofera unei cititoare a blogului ocazia de a castiga acest produs (premiul 1) dar si un al doilea premiu, constand intr-un gel de dus lapte si migdale:
Inscrierea se face prin comentariu la poza de concurs. Bafta tuturor!

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ ๐Ÿ’— ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’› ❤