📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

28 January 2016

Reduceri- insa ce cumparam?

 Pe SheIn sunt mari reduceri, din nou, însă cum alegem ce să cumpărăm? 
 Sfatul meu? Încercați să consulati pozele de la cumpărători, dacă există, dacă nu, citiți înainte comentariile. În felul acesta, aveți multe șanse să găsiți informații legate despre mărimile produselor, uneori corespund, alte ori mai puțin. Și din experiență, un centimentru în plus sau în minus contează. Mai ales când e defapt în minus.  

 Calitatea hainelor diferă de la produs la produs. Dacă aveți tendința de a vă ghida după preț, în ideea că un produs mai scump, va fi mai bun- nu e mereu așa. Din nou, de cele mai multe ori, găsiți în comentarii informații și despre aceste aspecte.  
 Eu am găsit, de exemplu, câteva rochii de ocazie, la $20, care se pare că arată bine și în realitate. 
 Deci iată ce aș cumpăra eu la aceste reduceri (dați click pe poze pentru a ajunge pe pagina produsului): 
  




In poze anterioara, culoarea nu corespunde, in rest, rochia e ok, iar in cea de mai sus, partea de sus e mai mult pe roz si nu pe crem, cum pare in pozele de prezentare, in rest, e ok. Ambele sunt sub $20 deci sunt ok. Insa e mai bine sa stii la ce sa te astepti, nu-i asa?

Iar promotia o gasiti aici, plus acum primiti si 200 de puncte la orice comanda facuta pe 2 februarie.
Eu mi-am cumparat doua rochii-pulover pana acum, una pe care o vedeti aici, iar pe cealalta sper sa ajung sa o iau maine de la vamala (mie inca imi vin comenzile la vamala).
Va pup si va astept cu sugestii de cumparaturi!



Please follow me :



Vote my Looks:

1 comment:

  1. e tare frumoasa peultima rochita. o am si eu pe wishlist si poate fac o nebunie si o iau. sa ma uit insa mai atent la lungime.
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤