📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

20 February 2017

Klairs: Hidratare la superlativ pentru tenul uscat

11

Chiar dacă este primul produs Klairs pe care îl încerc, auzisem de aceste cosmetice cu mult timp în urmă.
Brandul a devenit popular datorită clienților mulțumiți care l-au recomandat prietenilor.
Și nici nu avea cum să fie altfel, pentru că misiunea lor a fost de la început ca să ofere produse cu ingrediente simple, dar eficiente, fără coloranți, alcool, parabeni, arome artificiale, produsele sunt vegane și nu sunt testate pe animale.

În principal, ei se adresează problemelor specifice tenului sensibil și uscat, dar nu numai.
Read More »

19 February 2017

Cumpărături de iarnă de pe BornPrettyStore

17

În ultima comandă, pe care am dat-o anul trecut, de pe BornPrettyStore m-am concentrat numai pe produsele pentru unghii.
În primul rând mi-am mai crescut colectia de mini oje pentru model, despre care, precum am scris aici, chiar fac diferența pentru modelele cu ștampilă.
Nu știu de ce, dar ultimele comenzi mi-au ajuns cam greu, după aproape 2 luni. La ultima, îmi imaginez că întârzieri au fost de la noi, pentru că a prins perioada de sărbători, iar la cea precedentă, chiar credeam că mi-am luat adio de la colet. Într-adevăr, numărul de urmărire nu e chiar bun, pentru că nu arată decât până iese din depozit, apoi, nu au mai apărut detalii.
Deci da, poate fi riscant să dai o comandă, chiar dacă produsele sunt foarte ieftine și e greu să reziști, mai ales că sunt chiar și surprinzător de bune.


De data aceasta am ales o colecție de oja pentru modele alb și negru, dar și auriu (pe care plănuiam să-l folosesc pentru modele de sărbători).
Plăcuța cu modele de sărbători este superbă, păcat că nu a ajuns până în Crăciun, să mă pot bucura de ea. A fost și foarte ieftină.

Dar cel mai mult mi-a plăcut top coat-ul pentru matifiere, care însă trebuie aplicat cu grijă peste oja cu model.

Link-urile produselor sunt aici (deși unele acum nu mai sunt la reducere):

White and Black Nail Polish: https://goo.gl/kKDYT0
Golden Nail Polish: https://goo.gl/GcWlA3
Christmas Plate: https://goo.gl/4Q8Kra
Matte Top Coat: https://goo.gl/Lc2B03

Please follow me :Vote my Looks:
Read More »

06 February 2017

Review: Rujuri Color Trend Auriu și Argintiu

15

Mie în mod cinstit rujurile din gama Color Trend Avon mi-au plăcut mereu. Având în vedere că prețul e undeva între 5.99 și 7.99, nu cred ca poți găsi pe piață mai bune în acest buget.
Cu culorile, în schimb, e altă poveste. Dacă te iei după nuanțele din catalog n-ai șanse să nimerești o anume culoare.
Dar ca pigment și rezistență sunt cât se poate de rezonabile.
Cele două nuanțe au fost disponibile în ambalaj de sărbătoare, acum nu le mai puteți găsi în catalog. Intenționam să scriu articolul mai devreme, însă, până la urmă, pentru că nu mi-au plăcut în mod special, l-am amânat.
Magic Silver și Gold Potion nu păreau prea pigmentate nici în catalog, însă în realitate aș spune că sute de glossuri aurii sau argintii pot fi mai vizibile decât ele.
Read More »