๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

15 January 2013

Calypso Fashion: Haine si Rasfat + Un concurs

calypso a
Daca in trecut v-am prezentat modele frumoase si accesibile, de data aceasta, vreau sa va prezint haine si incaltaminte extraordinar de frumoase, feminine si de o calitate ridicata. Calypso Fashion e un magazin online pentru femeile sofisticate, elegante, indraznete, adevarate printese moderne. Pentru ca imi doresc sa va arat cat mai multe modele, o sa aleg prezentarea prin colaje, iar voi, pentru ajunge pe pagina produselor prezentate in colaje, dati click pe link`urile de sub poze.


Pentru ca se aproprie Valentine`s Day, iata si cateva modele roz si adorabile:

calypso ab

 Pentru zilele friguroase avem nevoie de putin rasfat! Cizmele White Fox Fur sunt imblanite cu balana naturala de iepure si vulpe, din piele naturala. Rochitele sunt din materiale tricotate, fine la atingere si elastice. Jacheta Sensual White si ea cu blanita naturala, imblanita si pe interior completeaza perfect intreaga tinuta.

calypsoabc


  Inca un model care s-ar potrivi acestui set, e vesta din puf natural de strut, pe care o vedeti mai jos:

Iata si cateva modele de rochite pe care le-ati putea purta de Valentine`s Day. Preturile incep de la 65 de ron.

calypsoabcabc



 Iar daca aveti nevoie de tinute elegante, de tip business iata cateva sugestii:


calpypso

 Ce trebuie sa mai stiti:
Calypso Fashion face livrari in orice tara. Pentru livrarile din tara, comenzile ajung in 24-48 de ore prin curier, iar plata se poate face ramburs la curier sau puteti plati inclusiv via paypal. Pe site veti gasi doar produse de calitate, confectionate din materiale de calitate.  Puteti alege dintr-o gama larga de categorii de haine, incaltaminte, accesorii, genti, dar si bijuterii.
Si acum, surpriza pentru voi:
Pentru fanii Calypso Fashion si cititorii acestui blog, Calypso Fashion ofera pentru concurs superba Rochita Gold Shine disponibila in masurile: S, M , L (marimea va fi aleasa de castigatoare), in valoare de 149 Ron. Rochita e confectionata din dantela fina. Concursul se desfasoara pe Facebook si toate conditiile sunt obligatorii.
Iata ce conditii trebuie sa indepliniti:
  1. Dati like paginii sponsorului Calypso Fashion
  2. Dati like paginii Kaiyo Aino
  3. Like si share pozei de concurs
  4. Comentariu unde tag`uiti 3 prieteni
Pentru inscriere nu este necesar sa lasati un comentariu la acest articol, ci doar la poza de concurs.  Concursul se incheie pe  8 Februarie, pentru ca premiul sa ajunga la castigatoare de Valentine`s Day!

Concurs promovat pe Concursuri Online