📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

17 January 2013

Cum te Pregatesti de Valentine`s Day?

V-ati intrebat vreodata cum arata o femeie senzuala? Si mai exact, ce inseamna senzualitatea? Acest articol vine in ajutorul tuturor femeilor care vor sa se redescopere, acum, pentru ca tot ne pregatim pentru sarbatoarea iubirii.
Sa ne lamurim de la inceput, femeia senzuala nu este o bomba sexi, ci e femeia care stie sa pasteze misterul si deci, interesul; care intelege perfect jocul dintre lumina si intuneric, care stie cat sa dezvaluie si cat sa lase in umbra.
Cum arata rochiile sexi a unei femei senzuale? Materiale fine: dantela, satin, matase, culori pregnante, modele surprinzatoare. Nu intamplator se spune ca negrul e culoarea misterului si seductiei.
Femeia senzuala va alege mereu acele modele care ii pun corpul in valoare, clasice si surprinzatoare in acelasi timp, ca si acest model usor asimetric, cu o maneca lunga, care lasa un umar dezvaluit (poze mai jos):


 Pentru femeia senzuala, lenjeria sexi (click pe link pentru modelul din poza) nu este doar un articol purtat ocazional (doar pentru ochii iubitului) si uitat undeva in dulap. Femeia senzuala stie ca e o zeita si nu uita ca frumusetea se invata zi de zi. Dulapul ei e plin de tinute de noapte seducatoare, din cele mai fine materiale, care ii rasfata trupul in timpul somnului. Iata mai jos cateva modele  de lenjerie sexi care ar putea sa va faca sa visati mai frumos. Rosu, negru, alb sau pastel?




Stiti care este piesa care nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unei femei senzuale? Corsetul.
Desigur, o sa va intrebati daca pentru femeia moderna, corsetul mai este o necestiate. Raspunsul meu e da. Corsetul a fost de-a lungul secolelor simbolul feminitatii si al senzualitatii. De la printesa fragila care isi asteapta printul care sa o salveze, pana la razboinca neinfricata, corsetul a ramas "mostenire" femeii moderne.
Evident, femeia moderna e cea mai norocoasa, reusind sa se bucure de usurinta de a "asorta" corsetul atat la tinutele elegante, de a-l transforma intr-o tinuta sexi de noapte, dar si de a-l adapta la o tinuta de club/party.  De ce sa alegi corsetul in locul unui top obisnuit? In primul rand, corsetul modeleaza corpul si reuseste sa "topeasca" cateva kilograme, subtiind talia, dar ofera in acelasi timp o sustinere reala pentru bust. In plus, stiati ca se potriveste oricarei siluete? Asa ca nu va faceti griji daca nu aveti un bust generos, sau nu aveti proportiile perfecte! Corsetul va fi o descoperire pe cat de utila, pe atat de feminina si de efect pentru fiecare dintre voi. Iata si cateva modele de corsete extraordinare:



 Toate modelele pe care vi le-am prezentat sunt preluate de pe magazinul online RochiiSexi.com, pe care va invit sa-l vizitati pentru mai multe modele si mai multe detalii despre tinutele prezentate de mine.
 In plus, pentru orice comanda, vei putea beneficia de un set cadou in valoare de 69 Ron, absolut gratuit, pur si simplu adaugandu-l in cosul tau de cumparaturi.
Setul contine:
  •  un papyrus personalizat cu poza si mesaj de dragoste - cu aroma de cafea (poza si mesajul le vei adauga tu direct pe site), 
  • o lumanare Pasiunea Rosie, 
  • un CD audio gratuit Muzica erotica ambinetala.

1 comment:

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤