๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

14 March 2013

CoolBuy Club

c
Ati auzit pana acum de CoolBuy Club? E vorba de un club privat, exclusivist, care ofera membrilor sai si posesorilor de card Privilege servicii si diverse privilegii.
Iata lista beneficiilor de a fi membru CoolBuy Club:
  •  Privilegii, cadouri, upgrades si oferte sau discounturi exclusive in reteaua de parteneri CoolBuy Club
  • Programari si rezervari, solicitare si selectie oferte, asistenta auto (tractare, masina de schimb ), livrari la domiciliu, alte comisioane la cerere
  • Servicii de asistenta rutiera incluse. In calitate de posesor al Cardului Privilege ai acces la o serie de servicii gratuite incluse la marcile VW, SKODA si AUDI: tractare auto (Bucuresti + 25km imprejurimi) si receptie in service in maxim 3 ore prin MIDOCAR. 
  •  Acces gratuit si reduceri in sali de fitness, aerobic precum si alte activitati sportive si recreative (dansuri, paint-ball, etc.). Reduceri pentru abonamente nelimitate sau intrari suplimentare. Vezi lista partenerilor si a privilegiilor pentru detalii specifice.
  •  Asigurarea nelimitata a calatoriilor private sau de afaceri
  •  Concierge* (asistenta telefonica 9-18, L-V, rezervari, programari, selectie oferte, comisioane)
  •  Invitatii la evenimente speciale, dedicate in exclusivitate membrilor clubului: sezonul reducerilor poate sa inceapa pentru tine cu o zi inaintea celorlalti astfel incat tu sa ai parte de ce-i mai bun, seri speciale in restaurantul, pub-ul sau clubul preferat, seri de shopping prelungite cu magazinul inchis.
Mai jos aveti cateva reduceri si gratuitati:

 Va place ce cititi? Atunci, sa va dau si cateva detalii despre cele doua carduri : cardul Privilege cu o taxa de 149 lei/ an, adica aproximativ 12 lei pe luna; si cardul Privilege Limited Edition cu o taxa de 499 lei/ an, adica aproximativ 40 lei pe luna.

Care sunt ofertele mele preferate?





 Imi place ca ofertele puse la dispozitie sunt exclusiviste, reducerile pana la 55%  aplicate unor produse si servicii la care nu am observat pana acum astfel de reduceri substantiale. In plus, toate facilitatile oferite sunt foarte utile. Iar pretul de intretinere e moderat, avand in vedere de cate servicii si gratuitati poti sa beneficiezi pe durata intregului an. Eu imi doresc un card Privilege. Daca si voua va face cu ochiul, va invit sa intrati pe pagina oficiala pentru a afla cum puteti intra in posesia lui si ce avantaje va aduce!