๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

28 March 2013

Misiunea 7: Super-Poseta

-Buna dimineata, Clover! In sfarsit, o zi libera! Ia spune, ce planuri ai astazi? ma intreba Samantha, in timp ce pregatea cafeaua la ibric, dupa obiceiul turcesc.
Samantha, sau Sam, cum obisnuiam sa-i spunem, era mai relaxata ca de obicei. Isi prinsese parul lung si roscat cu o panglica verde si parea pregatita pentru o zi speciala. Nu era nici o noutate ca ei ii placea sa se trezeasca prima si sa ne planifice intreaga zi.
Alex, cealalta colega de apartament, care parea chiar mai somnoroasa decat mine, isi facu aparitia in living.


-Buna dimineata, fetelor! Bineinteles ca toata ziua o sa o petrec la shopping! spun eu bucuroasa.

Dar nici nu am apucat sa termin bine, ca ne si trezim la sediul W.O.O.H.P. (World Organization Of Human Protection).

-Jerry! Trebuia sa fie ziua noastra libera! am strigat eu suparata.

-Buna dimineata, spioanelor! Din pacate, raufacatorii nu au zile libere, spuse Jerry calm cu accentul lui britanic. Misiunea de astazi insa, s-ar putea sa fie pe placul tau, Clover.
In  urma cu doua zile, diamantele reginei au disparut. Suspectul, conform surselor, e Domnul X, un multi-miliardar cunoscut pentru gustul sau pentru bijuterii rare. Se pacare ca Domnul X, ar fi ascuns diamantele furate in interiorul propriului magazin de moda, din centrul New York-ului. Misiunea voastra: sa gasiti si sa recuperati diamantele. Pentru aceasta misiune va veti infiltra printre clientii magazinului. 
Dar atentie, super-spioanelor, angajatii magazinului sunt defapt agenti ai Domnului X.
Nimeni nu trebuie sa banuiasca cine sunteti defapt, asa ca toate accesoriile de spion vor sta ascunse in noile voastre genti, dintr-o colectie  de lux, demne de o regina.
Veti avea nevoie de urmatoarele: un ruj cu laser, inelul cu holograme, parfumul cu nitrogen si desigur, cate o geanta de lux, potrivita fiecareia dintre voi.

Samantha, tu ai o inteligenta sclipitoare si esti cea mai practica si responsabila dintre fetele. Tu vei primi o geanta din piele naturala neagra, cu trei compartimente de aceeasi dimensiune in interior, unul din ele avand un fermoar si un buzunar pentru telefon. In exterior, pe fiecare fata are cate un buzunar care se inchide cu capsa. Precum vezi, o geanta incapatoare si utila, dar cu detalii elegante, care ti se potriveste de minune.
Alex, tu esti o atleta desavarsita, asa ca vei avea nevoie de o geanta practica, de dimensiune medie, care sa iti permita libertate de miscare. Aceasta geanta casual, tip postas, din piele intoarsa bej, cu trei compartimente si inca un buzunar mic care se inchide cu fermoar, unde iti poti ascunde rujul cu laser si pudriera-telefon, e creata special pentru tine!
Iar pentru tine, Clover, am ceva special. Pentru ca tu esti cu adevarat o impatimita a modei si  al shopping-ului, vei fi elementul cheie al acestei operatiuni si vei primi un accesoriu potrivit : un plic trendy multicolor de piele si piele intoarsa, din ultima colectie. Se potriveste in mod firesc cu stilul tau non-conformist. Dar asta nu e tot. La o prima privire, plicul are un singur compartiment. In realitate, e dotat cu inca doua buzunare secrete pe fiecare parte a compartimentului. Misiunea ta e sa recuperezi diamantele si sa le scoti din magazin nedetectate.

Fetelor, nu trebuie sa va mai amintesc importanta reusitei acestei misiuni!

Si uite asa Jerry reuseste sa ma faca sa uit de suparare. In fond, eu imi planificasem o zi la shopping. Daca se poate sa salvez lumea si sa arat fabulos in acelasi timp, de ce nu?
...
Acest articol e scris la invitatia facuta de Reeija, pentru Spring SuperBlog 2013, de a povesti un anume moment din viata noastra. Chiar daca este fictiune, povestea e menita sa aminteasca de faptul ca orice femeie, ajutata de accesoriile potrivite (un costum, o pelerina sau chiar o poseta), se transforma intr-o super-eroina misterioasa, gata oricand sa salveze lumea.