๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 March 2013

Recomandarea zilei: Smart Chic

Smart
Mi se intampla foarte des sa fiu in cautarea unei tinute mai elegante, pentru cate un eveniment deosebit. Si evident, incep sa cutreier magazinele din online si offline.
Cand vine vorba de tinute elegante, trei aspecte mi se par esentiale:

  1. Sa fie un model deosebit- evident nu imi doresc sa apar imbracata la fel cu jumatate din fetele prezente acolo. Intotdeauna ma orientez spre simplitate si eleganta; cu acel ceva in plus.
  2. Materiale de calitate. O rochie dintr-un material de o calitate slaba va arata urat pe orice silueta. Un material bun, iti va da din start un look distins si chiar iti va modela corpul, ascunzadu-ti defectele. Am observat aceasta diferenta, tocmai pentru ca am cateva zone cu probleme (a se citi kg in plus): in timp ce unele materiale accentuau si mai mult acest aspect, altele, de calitate,  modelau perfect silueta, "topind" kilogramele in plus de pe solduri si talie. 
  3. Pretul e un factor important. Sunt dispusa sa platesc pentru o rochie eleganta de la 100 lei- 300 lei. Nu mai mult.
Din nefericire, in comert reusesc sa gasesc mai mult haine din Europa (magazinul, nu continentul), de multe ori kitschuri in toate regula, materiale mediocre si modele standard. Iar putinele modele de calitate si deosebite din magazinele de profil, sar peste 1.000 lei. 
Asa ca, recomandarea de azi, vine in sprijinul tuturor femeilor care se afla in cautarea unor modele calitative, diferite, elegante, dar si la preturi accesibile. Defapt, imi pare rau ca nu am descoperit acest magazin de haine online mai devreme!
Si in primul rand, vreau sa va prezint modelele de rochii, toate elegante, feminine si la preturi bune:
Smart
Toate rochiile sunt marci Escape, Chanttal sau SJ_Industry, cu preturi incepand de la 59 lei pana la 139 lei. Modelele sunt feminine, indiferent de stilul abordat: casual, sexy, business sau de ocazie.
Smart
Desigur, in magazinul Smart Chic gasiti diverse categorii de haine de dama:  Rochii, Jachete - Sacouri, Paltoane - Trenciuri, Bluze - Camasi, Jeansi - Pantaloni, Colanti, Corsete - Topuri, Salopete, Fuste, Body, Pantaloni scurti, Costume de Baie si Seturi din 2 Piese.
Pentru ca au revenit la moda  jachetele de piele/demin scurte, va prezint cele mai frumoase modele din punctul meu de vedere:
smart jachete
Sunt confectionate din piele ecologica, usor elastica si au diverse detalii, pentru toate gusturile. De exemplu, stiu ca modelele cu tinte sunt foarte cautate in prezent. Asa ca, o astfel de jacheta ar merge perfect cu o pereche de pantaloni accesorizati cu tinte:
chic tinte
Primul model, Pantaloni Trinity Grey, foarte comod (90% Bumbac), elastic si modern, il gasiti disponibil in patru variante de culoriAlte modele stilul skinny jeans/ slim fit pants puteti gasi in categoria Jeansi - Pantaloni, din materiale comode si elastice, la preturi de exceptie:
Smart
Pentru ca dungile sunt trendul anului 2013, puteti opta pentru Pantalonii Escape Lucia (98% bumbac), un model care imbina eleganta cu comoditatea. Iar daca doriti sa renuntati la modelele monocromatice, va puteti orienta spre Pantalonii Escape Juliette, cu talie din piele ecologica moale.

Nici barbatii nu sunt uitati. In categoria haine barbati, gasiti: Pulovere, Bluze, Tricouri, Camasi, Jeansi - Pantaloni si Sacouri - Jachete. Preturile pantalonilor si jeansilor pornesc de la 79 lei, iar cele mai scumpe articole sunt cu putin peste 100 lei.
Smart
Magazinul ofera  o gama variata de haine barbati de calitate, la preturi accesibile, urmarind in detaliu tendintele modei in materie de cromatica si croiala, compatibile cu cele mai noi tendinte. Articolele vestimentare pentru barbati disponibile in acest magazin online de haine sunt modele chic si elegante, stilul electro, urban sau casual.
Barbatii isi vor gasii modele de Jachete si Sacouri, perfecte atat pentru sezonul estival cat si pentru sezonul rece.  
Modelele de camasi, tricouri si pulovere se adreseaza atat barbatilor eleganti, dar si celor care prefera stilul casual sau smart casual. In plus, linia cromatica a tuturor articolelor din categoria haine barbati e conceputa pentru usurinta de a le asorta, astfel incat sa ofere clientilor posibilitatea de a combina diferite stiluri.

Indiferent daca sunteti in cautarea de rochii frumoase si elegante sau doriti articole vestimentare chic si la moda pentru femei sau barbati, magazinul Smart Chic va intampina cu modele calitative, dupa ultimele tendinte, la preturi de exceptie!
...........................................................................
Daca v-a placut acest articol, nu ezitati sa imi lasati un comentariu, like sau share, iar daca aveti  intrebari puteลฃi folosi de asemenea casuta de comentarii sau adresa de email dumitru9catalina@yahoo.com