📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

23 March 2013

Recomandarea zilei: Tzoale.ro

TZ
Asa cum v-am obisnuit, saptamanal va recomand cele mai bune magazine online cu haine de calitate si la preturi bune.
Sunt convinsa ca ati auzit/vizitat virtual deja magazinul TZoale.ro, cu toate acestea, merita o prezentare mai detaliata.

In primul rand pe acest magazin gasiti practic orice: haine atat pentru femei, barbati, dar si copii, incaltaminte, genti, rucsace, serviete, accesorii diverse, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, parfumuri originale, sepci, palarii, cravate, papioane si cam obsolut orice articol care tine de vestimentatie.
Atat articolele de vestimentatie, incaltaminte, parfumurile si bijuteriile sunt marci cunoscute, la cele mai bune preturi pe care le-am vazut pana acum. Veti gasi marci precum:
Calvin Klein, Dolce&Gabanna, Catalin Botezatu, Diesel, Hermes, Matar, Mont Blanc, Levi`s, Puma, Vero Moda etc.
Iar preturile pornesc de la 24 lei pana la 599 lei.


toale
Pentru femei, veti gasi o colectie frumoasa de rochii, jachete, bluze, fuste etc, sub marca unor branduri consacrate, pe care le iubim deja (cum sunt cele Vero Moda), dar si articole ale unor talentati designeri romani, produsele fiind marcate "Fabricat in Romania". In plus, in descrierea fiecarui produs aveti si prezentarea marcii sale.

Daca majoritatea magazinelor online sunt dedicate aproape exclusiv femeilor, de data aceasta, barbatii isi pot gasi si ei tot ce-si doresc. Magazinul ofera haine pentru barbatii sportivi, cat si pentru cei eleganti; dar mai ales incaltaminte pentru toate gusturile. Si cu siguranta, se vor bucura sa vada modelele de adidasi, ghete, pantofi marci precum: Adidas, Alessandro Biaggio, Converse, Eponge, House of Art, Kappa, Lacoste, Levi`s, Nike, Puma etc.
toale
Tot aici veti gasi si preturi avantajoase la parfumuri de firma, dar si la diverse bijuterii, cum ar fi inelele deosebite cu cristale Zwarovski:



Ce trebuie sa stiti despre livrare si metode de plata:
  • livrarea se face in 24 de ore prin curier, sau prin Posta Romana;
  • produsele se pot returna fara probleme (si explicatii) in termen de 10 zile;
  • in Bucuresti, costul de livrare e 0;
  • elevii si studentii beneficiaza de reducere de 10 % pentru orice comanda.
  • plata se face ramburs, fie la ghiseul postei, fie la curier,  in functie de modalitatea de transport aleasa;
Va reamintesc ca pe acest magazin de haine, incaltaminte si diverse accesorii veti gasi mereu reduceri reale (in categoria Super Sale), incepand cu -10% pana la -80%.

Ce v-ati comandat sau v-ati alege de aici? Astept parerile voastre pentru ca va urma o surpriza!