📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

24 May 2013

Tips and Tricks: The Wedding Dress

In mod traditional, rochia de mireasa e alba si lunga (maxi). Femeia moderna, independenta, alege insa de multe ori, modele mai putin traditionale pentru rochia de mireasa: fie opteaza pentru o culoare neobisnuita, pentru o lungime diferita sau chiar un model cu totul controversat. In fond, ceea ce ne dorim de la rochia de mireasa, e sa fie unica, speciala.

Traditionally, the wedding dress is white and long (maxi dress). But modern and idependent women, often choose less traditional wedding dress. It could be a different colour, or size, even a bold choice of design. Because on your wedding day, all we want from "the dress "is to be unique. 


 Silueta e cel mai important aspect de luat in considerare in alegerea oricarui obiect vestimentar si lucrurile nu sunt deloc diferite in cazul rochiei de mireasa.
O silueta migniona va arata magnific intr-o rochie scurta. Avatajul unei siluete mignione e ca poate opta oricand, indiferent de varsta, pentru rochite girly, ultra-feminine, reusind cu succes sa arate ca niste papusi adorabile. 

The silhouette is the most important aspect to consider when choosing any piece of clothing and it`s not different if we talk about the wedding dress.
If you are short/ petitte, you will look magnificent wearing a short dress. A pettite woman can allways choose, regardless of the age, a girly,ultra-feminine dress, successfully managing to look like a cute doll.




Dar in orice caz, o rochie scurta de mireasa e o alegere indrazneata si interesanta, pentru orice fel de silueta. Daca va plac modelele prezentate, le gasiti la preturi foarte bune (intre 100$-190$) pe PersunMall, in categoria short wedding dresses.

In any case, a short wedding dress is a bold and interesting choice for any figure. Do you like the items presented by mey? They can be found at very good prices (100 $ -190 $) on PersunMall, here, in short wedding dresses category.
Let me know what`s your favourite dress!



6 comments:

  1. Nu aș opta pentru o rochie scurtă de mireasă, mi se par mult mai frumoase cele lungi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, eu daca as fi insarcinata (in ziua nuntii) cred ca as opta pentru o rochie scurta. Nu stiu de ce, poate sa distrag atentia de la burtica :)))

      Delete
  2. mie cele scurte mi se par mai potrivite pentru cununia civila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu ca am vazut odata o mireasa intr-o rochie mai scurta si nu stiu, ori mireasa era exceptional de frumoasa, ori rochia o avantaja, in orice caz, mi-a lasat o impresie super. Era altceva! Asa ca ma mai decid. Ce-i drept cred ca era cununia civila, nu stiu daca era si rochia de "seara" a miresei .
      Kisses!

      Delete
  3. o rochie scurta de mireasa nu ma atrage deloc, o data ma marit si atunci trebuie ca rochia sa fie perfecta, cred ca am ramas eu cu imaginea aceea de printesa in ziua nuntii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inseamna ca va trebui sa facem un articol si cu rochii de mireasa pentru printese! :*

      Delete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤