πŸ“§ Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

29 December 2013

Totul despre seriale: Vampire Diaries

Vampire Diaries nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dar daca ati tot auzit de acest serial si inca nu v-ati decis daca sa-l vedeti sau nu, iata un mic rezumat care sa va ajute!
Intreaga actiune se petrece intr-un orasel aparent linistit si cu totul obisnuit, Mistic Falls. Dar asa cum anunta si numele, nimic nu e obisnuit in acest oras, incepand cu istoria lui, pana la locuitorii lui.
Povestea incepe cu reintoarcerea fratilor Salvatore, dupa mai bine de un secol, atrasi de frumoasa Elena, o fata in aparenta obisnuita, dar care are o asemanare izbitoare cu Catherine, iubita din trecut a celor doi frati si deasemenea vampirul care i-a transformat. Inevitabil, se formeaza din nou un triunghi amoros intre Stefan Salvatore, Elena si celalalt frate, Damon.
Nu se poate sa nu fiti surprinsi de alegerea sugestiva a numelor personajelor, Elena- numele celei mai frumoase femei, Stefan numele unui sfant, iar Damon, nume cu sonoritate demonica,(numele Salvatore spune in sine multe) si nu in ultimul rand, Catherine, nume traditional al reginelor slave.
Desigur ca actiunea se complica, iar impotriva amenitarii vampirilor originali, Elena, Stefan, Damon alaturi de fratele mai mic al Elenei, Bonnie Bennet-prietena cea mai buna a Elenei dar si o vrajitoare foarte puternica, Caroline, Matt, Tyler-varcolacul, Alaric- vanatorul de vampiri, vor reusi sa treaca peste neintelegerile dintre ei si vor prezenta un front unit.
Inainte de a fi o poveste despre vampiri, vrajitoare si varcolaci, Vampire Diaries este o poveste despre prietenie, iubire, toleranta, o poveste unde taberele mereu se schimba, unde binele si raul se intrepatrund pana la confuzie. Iar in mijlocul tuturor evenimentelor, a tuturor tentatiilor, ramane iubirea dintre Elena si Stefan, care supravietuieste tuturor incercarilor.

1 comment:

  1. e serialul meu preferat <3 l-am descoperit din intamplare si de atunci astept fiecare episod cu sufletul la gura

    ReplyDelete

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ πŸ’— πŸ’™ πŸ’Ÿ πŸ’› ❤