📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

17 August 2015

Fake vs Original: Where to Buy Branded Items


Cea mai veche dilema a cumparatorului este: cum stiu daca ce am cumparat e original sau nu?

Fake`urile sunt acum peste tot: de la haine, genti, incaltaminte, la parfumuri si telefoane.
Daca in trecut, pretul era un esantion real, diferenta dintre pretul unui produs original si unei replici a devenit din ce in ce mai mica, cu cat replicile au devenit mai greu de distins de produsele originale.

Daca va imaginati ca o data ce vremurile cand cumparati haine "originale" din portbagajul unui masini cu geamuri fumurii (va amintiti vremurile acelea, nu?) s-au dus, sunteti in siguranta ca si cumparatori, atunci inseamna ca sunteti norocosi si nu v-ati luat inca o teapa online.


Chiar si in prezent, exista mii de discutii despre magazine online consacrate, despre originalitatea produselor pe care le vand.

Multe branduri au inclus deja coduri sau etichete specifice care nu pot fi atat de usor imitate, insa cand cumperi online, defapt nu stii nimic despre produsul cumparat pana il primesti. Si atunci e deja prea tarziu, avand in vedere ca politica de retur a magazinelor online e dezavantajoasa pentru cumparator.
As vrea sa existe si la noi mai multe magazine care sa iti permita sa returnezi un produs in termen de 15-30 zile, fara costuri suplimentare.

Care e solutia pentru noi?
Desigur, sa te informezi. Vei gasi foarte usor pareri si recenzii despre magazinele online, pe bloguri si forumuri.
Stiu ca exista ideea ca intotdeauna exista "nemultumiti", care pot fi nemultumiti chiar si degeaba. Pe de alta parte, clientii nemultumiti, nu ar fi atat de nemultumiti daca li s-ar raspunde prompt, sau daca ar avea posibilitatea de a returna usor si fara costuri ascunse produsul cumparat.
Deci da, parerile negative ar trebui sa ridice semnale de alarma.

Eu imi amintesc perioada cand toata lumea avea  UGG`uri originale, de pe magazine online care se bateau cu pumnii in piept ca produsele lor sunt originale (pretul fiind la inaltimea calitatii pe care o promiteau), insa in realitate, in acea perioada nici un magazin din Romania nu importa defapt UGG`uri originale.


Chiar si cel mai experimentat cumparator isi poate lua teapa. Solutia ideala?
A cumpara direct de la sursa.

V-am povestit intr-un articol trecut ca acum poti cumpara din America, direct de la branduri, printr-un serviciu de intermediere, care va face comanda pentru tine, iar plata transportului e una rezonabila.
In felul acesta esti cu adevarat sigur ca achizitionezi produse originale, iar costul ramane unul rezonabil, fara sa platesti sume imense pentru transport.

In plus, puteti beneficia si de reduceri oferite de site dar si preturi reduse. Aceste reduceri sunt posibile pentru ca de multe ori, UsGoBuy cumpara engross si vinde la bucata.

Link`uri gasiti mai jos:

If you are looking forward buying Nike shoes for adults but are not looking to pay a lot, the top way to do this is to search for shoes on the internet. Match the prices of the shoes that find on the internet to those in an official Nike shoes outlet. Please remember my blog post here.




Understand that a retail channel often buys in bulk and has the benefit of wholesale values so you might get them affordable at an official Nike outlet.
US_Go_Buy will provide two means of buying. The first will be for a one pair of shoes and then there is the option of purchasing in quantity. The bigger the quantity, the lower the price of each pair of Nike shoes. Explore to this detail can show you how it is simple to get Nike shoes for cheap and offer you an idea of how much an outlet should be charging for their shoes.

You can also get the latest coupons from USGoBuy
Save $5           AKIUIU05
Save $10          AKIUIU10Save $20         AKIUIU20Save $50         AKIUIU50
Check the latest event from USGoBuy http://www.usgobuy.com/newsletter/cosmetic-35coupon.html




 This works very easy so, even if you are not very familiar with online shopping you can get by.


They only deliver products to you that you select at American stores. The delivery is fast and reliable.
Check out how to shop here: http://shoppingcart.usgobuy.com/en/addnewitems





Please follow me :



Vote my Looks:
Lookbook    Cichisimo     Chictopia     What I Wear

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤