๐Ÿ“ง Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

18 August 2015

Jocuri de vacanta pentru copii

Ro Only

Vacanta de vara e cea mai asteptata de copiii din intreaga lumea.
Prescolar sau scolar, prichindelul tau cu siguranta si-a abandonat ghiozdanelul inca de la inceputul vacantei si probabil a fost tenta sa-si neglijeze temele de vacanta.

Chiar daca e vara, asta nu inseamna ca nu mai invatam nimic.
Cresterea, educatia dar si distractia sunt foarte importante in primii ani de scoala, iar acum putem imbina utilul cu placutul, ajutandu-ne copiii sa aleaga jocuri distractive dar si educative, care le vor stimula gandirea si imaginatia.


De aceea recomand sa indrumati copiii catre jocuri pe calculator special create pentru ei.
Timpul petrecut in fata calculatorului nu trebuie sa ocupe 100% din timpul liber, insa cu siguranta va este foarte greu sa va desprindeti copilul calculator, tableta sau telefon.

Cel mai simplu e sa le sugerati jocuri care vor fi pe placul lor. Pentru prescolari grafica buna, care sa ii duca cu gandul ca se uita la desene animate, poate fi foarte atragatoare, cum ar fi jocuri tineri tari sub asediu .
Pentru cei mai mari, care doresc jocuri mai stimulante, recomand jocuri interesante, cu super-eroi, puzzeluri interesante si jocuri in care pot rezolva probleme complexe, vezi alte jocuri ninjago.

Daca nu intotdeauna jocurile sunt o metoda de a invata si a te dezvolta, sa nu neglijam aspectele de destindere si destresare pe care jocurile ni le ofera.






Please follow me :



Vote my Looks:

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ ๐Ÿ’— ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’› ❤