📧 Contact me at dumitru9catalina@yahoo.com

05 November 2015

Forma sutienelor pe intelesul tuturor

Ro Only

In primul articol am decifrat marimile sutienelor. In acest articol vom vorbi despre toate formele sutienelor si pe cine avantajeaza sau nu.

Insa inainte sa trecem in revista si cateva exceptii :

Sutiene Bandeau

Nu sunt sutiene in sensul clasic. Nu ofera o mare sustinere, pentru ca in general nu au nici bureti, nici benzi de sustinere sau bretele. Se potrivesc in principal femeilor cu sanii foarte mici, deci cu cupa A. Ele pot fi purtate insa pe sub bluze decoltate sau transparente.


Bustere Sport

Ofera suficienta sustinere pentru a practica sport. Nu sunt recomandate pentru purtatul in orice ocazie, insa sunt potrivite pentru orice marime a bustului/



Sutienele fara sarma

Aceste sutiene nu au sarme in cupe, de aceea ofera o sustinere mai mica, insa sunt foarte confortabile. Sunt recomandate femeilor cu cupa A-B


Si acum sa incepem cu cele mai frecvente forme de sutiene:

Sutienele Balconette

Ofera o sustinere foarte mare, chiar si fara bretele. In general, prin forma lor, au un efect de push-up natural. Intotdeauna au benzi de silicon pentru a adera perfect la piele. Din experienta mea, nu sunt cele mai confortabile, insa arata de milioane. Potrivite pentru toate cupele.



Sutiene cu cupe pline

Recomandate in primul rand pentru femeile cu un bust generos. Sunt in general foarte confortabile si potrivite pentru purtatul zi de zi. Ca un plus, pot face ca sanii mai mici, sa para mult mai mari.


Sutiene cu decolteu in V

Foarte potrivite pentru rochiile sau bluzele cu decoltee mari. Se potrivesc tuturor cupelor si ofera o sustinere foarte mare. In general, din categoria aceasta, vor intalni foarte des, sutienele cu push-up



Sutiene cu jumatate de cupa

Sutienele cu jumatate de cupa sunt confortabile si au un aspect mult mai placut fata de cele cu cupe pline. Sunt potrivite pentru orice cupa.


Sutiene cu push-up

Au forme multiple, insa in general sunt cu decolteu in V sau jumatate de cupa.  Ofera sustinere foarte buna si intotdeauna au buretei grosi in partea de jos, care ridica si apropie sanii.  Recomandat cupelor mici, mai putin utile pentru femeile care au deja un bust generos.




Sutiene Bralette

Aceste sutiene nu au buretei sau sarma. Cu toate acestea, prin forma lor pot oferi o oarecare sustinere, chiar si cupelor mari. In general, sunt confectionate din dantela si de multe ori, transparente.

Acestea sunt principalele modelele de sutiene, insa nu uitati le putem imparti si in functie de zona de inchidere (cu inchidere in fata, in spate sau lateral), insa acest aspect nu influenteaza prea mult confortul.
Indiferent de modelul ales, cel mai important e sa iti gasesti forma cupei dorite. La Piera.ro acelasi model il veti gasi in diverse forme, pentru toate gusturile.

De exemplu:

Alege si tu din colectia primavara-vara 2015 modelul Sibel preferat!



Please follow me :



Vote my Looks:

No comments:

Post a Comment

Leave a comment with your opinion or just copy and paste one of these hearts ♡ 💗 💙 💟 💛 ❤